Udvendig istandsættelse og renovering af din bygning

Facaden på din bygning udsættes hver dag for slitage, idet den udgør bygningens primære værn mod regn, fugt, kulde og varme. I løbet af årene udsættes facaden for mange skiftende temperaturer og vejrforhold, og det betyder, at det fra tid til anden kan være nødvendigt med en facaderenovering.

Hos Murermester Klint og Nielsen ApS sikrer vi dig gerne den helt rigtige renovering af lige netop din facade. Vi istandsætter og renoverer mange forskellige typer bygninger både indvendigt og udvendigt, og vi hjælper både private husejere såvel som erhvervskunder med en facaderenovering.

Vi kører ofte ud til renoveringsopgaver for vores kunder i både Høng, Kalundborg og Slagelse, men har du brug for vores hjælp et andet sted i nærheden, kan vi sikkert også hjælpe dig.

Vi sikrer dig en facaderenovering lige efter bogen

Ved at lade vores murerfirma varetage din facaderenovering kan du altid regne med, at du får veludført arbejde lige efter bogen. Vi er uddannet murer, og vi lægger stor vægt på altid at udføre vores arbejde i en høj kvalitet, der lever op til de gældende standarder inden for vores fag.

Samtidig går vi meget højt op i at have en god kommunikation med vores kunder, så vi kan undgå misforståelser og på bedste vis sikrer dig lige netop det resultat, som du kunne tænke dig.

Hvad koster renovering af facade?

Hvor meget en renovering af facade koster afhænger blandt andet af:

  • Hvilken type facaderenovering du kunne tænke dig
  • ​Hvor omfattende din renoveringsopgave er
  • ​Hvilke materialer vi skal købe ind
  • ​Hvor lang tid vi skal sætte af til projektet.

Kontakt os og hør mere eller indhent et uforpligtende tilbud

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i forbindelse med din renoveringsopgave, eller hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på din facaderenovering.

Vi leverer et resultat i høj kvalitet til skræddersyede priser, og vi sørger for, at du får det helt rigtige resultat.

Kontakt os

Søger du en kvalificeret murermester til din opgave, så kontakt os allerede nu.

​Tlf.: +45 5362 2362

E-mail: info@murermesterkn.dk

Hurtig og effektiv service

Kvalitetsbevidste murerløsninger

Glade og tilfredse kunder

kontakt os i dag

MODTAG ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

Henvendelser besvares inden for 1-3 hverdage.

Kan du ikke lide formularer?

Ring på: 5362 2362

Skriv til: info@murermesterkn.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

er du interesseret?

Hvad koster en murer? 

Hvor meget det koster at få professionel hjælp af en murer som os kan variere meget. Vores priser afhænger blandt andet af, hvilken specifik opgave vi skal hjælpe dig med, hvor omfattende den er, ​og hvad dine unikke ønsker og behov er i forhold til det færdige resultat samt valg af materialer. Derfor udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris på lige netop den opgave, som vi skal udføre for dig.

Du skal bare kontakte os for en indledende snak omkring dit projekt, så finder vi sammen den rette løsning og den rigtige pris. Vi kan varetage mange forskelligartede opgaver inden for murerfaget, og vi gør det altid med fokus på kvalitet og en god dialog, så du får det bedst mulige resultat. 

Kontakt os

Murermester Klint og Nielsen ApS

Flinterupvej 110 4480 Store Fuglede

CVR-nummer: 42269239

Kvalitetsbevidst håndværk og serviceminded rådgivning hos kunderne. Det kendetegner os.

Vi leverer helhjertede løsninger nær Kalundborg, og går aldrig på kompromis med det gode håndværk. For os er kommunikationen mellem kunde og os altafgørende for et smukt resultatat.