​Få den badeværelsesrenovering som du drømmer om

Badeværelset er et af de steder i hjemmet, hvor vi tilbringer rigtig meget tid. Det er her, vi gør os klar om morgenen, inden vi skal af sted i skole eller på arbejde, og hvor vi gør os klar til at gå i seng om aftenen, når dagen er gået på hæld. Badeværelset rummer en række praktiske funktioner og skal også gerne fungere som opbevaring, ligesom mange ønsker, at badeværelset er et sted, der emmer af luksus og velvære.

Ønskerne til badeværelset kan være meget individuelle, og derfor hjælper vi hos Murermester Klint og Nielsen ApS dig gerne med at sikre, at du får lige netop den renovering af badeværelse, som du drømmer om. Vi renoverer badeværelser for både private og erhverv i Slagelse, Høng, Kalundborg og i flere andre nærliggende byer.

Vi er specialister i flisearbejde

Fliser er et godt og tidløst valg på badeværelset, fordi de beskytter vægge og gulve mod fugt og vand, som er uundgåeligt på badeværelset. Vi er uddannet murer med speciale inden for fliser, og du kan derfor altid forvente, at du får udført flisearbejde med meget stor ekspertise, ligesom det gør sig gældende for alt vores øvrige murerarbejde.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Vores priser på renovering af badeværelse aftales altid individuelt med vores kunder, idet de blandt andet afhænger af:

  • ​Hvilken type badeværelsesrenovering du kunne tænke dig
  • ​Hvor omfattende en renovering du drømmer om
  • ​Hvilke materialer vi skal købe ind til arbejdet.

Vi beregner gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris på lige netop dit nye badeværelse.

Kontakt os og få et nyt badeværelse i en høj kvalitet

Vi vægter kvalitetsarbejde højt, så du kan få en renovering af badeværelse lige efter bogen, og samtidig vægter vi den gode kommunikation, så vi undgår misforståelser, og du får det bedste resultat. Kontakt os gerne i dag for en indledende dialog omkring dit projekt, så vi sammen kan finde frem til den bedst mulige løsning for lige netop dit badeværelse.

Kontakt os

Søger du en kvalificeret murermester til din opgave, så kontakt os allerede nu.

​Tlf.: +45 5362 2362

E-mail: info@murermesterkn.dk

Hurtig og effektiv service

Kvalitetsbevidste murerløsninger

Glade og tilfredse kunder

kontakt os i dag

MODTAG ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

Henvendelser besvares inden for 1-3 hverdage.

Kan du ikke lide formularer?

Ring på: 5362 2362

Skriv til: info@murermesterkn.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

er du interesseret?

Hvad koster en murer? 

Hvor meget det koster at få professionel hjælp af en murer som os kan variere meget. Vores priser afhænger blandt andet af, hvilken specifik opgave vi skal hjælpe dig med, hvor omfattende den er, ​og hvad dine unikke ønsker og behov er i forhold til det færdige resultat samt valg af materialer. Derfor udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris på lige netop den opgave, som vi skal udføre for dig.

Du skal bare kontakte os for en indledende snak omkring dit projekt, så finder vi sammen den rette løsning og den rigtige pris. Vi kan varetage mange forskelligartede opgaver inden for murerfaget, og vi gør det altid med fokus på kvalitet og en god dialog, så du får det bedst mulige resultat. 

Kontakt os

Murermester Klint og Nielsen ApS

Flinterupvej 110 4480 Store Fuglede

CVR-nummer: 42269239

Kvalitetsbevidst håndværk og serviceminded rådgivning hos kunderne. Det kendetegner os.

Vi leverer helhjertede løsninger nær Kalundborg, og går aldrig på kompromis med det gode håndværk. For os er kommunikationen mellem kunde og os altafgørende for et smukt resultatat.