Hvad kan en husrenovering fx kan dække over?

En renovering af hus kan være alt lige fra en mindre renovering af et enkelt værelse til en komplet totalrenovering og ombygning af huset. Det afhænger i høj grad af, hvad dine ønsker og behov er, samt hvad dit budget er til. Ofte kan det nemlig godt betale sig at få gennemrenoveret hele huset på én gang, da der så vil være en større sammenhæng gennem hele huset. Det kan være med til at øge værdien af huset, og så kan det samtidig også gøre huset lettere at sælge på sigt, hvis det ønskes.

Derfor skal du vælge os til at udføre renoveringsarbejdet

Der er mange gode grunde til, at du bør lade os stå for din kommende renovering af hus. Vi har et stort fokus på dine ønsker og behov, og vi hjælper dig gerne med at finde frem til unikke løsninger, der lever op til alle dine krav.

Fx kan det give god mening at få isoleret gulvene i huset, så man kan spare på varmen. Har du altid drømt en stor stue, køkken alrum eller et nyt vindue, hvor der i forvejen ikke er udsyn, så tøv ikke med at ringe til os, da vi vil gøre alt for at få dine drømme ført ud i livet.

  • Omfugning af mursten i facaden
  • Nye gulve i huset
  • Filts og finish af vægge/facader
  • Støbninger
  • Puds og slidlag
  • Vægfliser i køkken
  • Gulvklinker​

Kontakt os

Søger du en kvalificeret murermester til din opgave, så kontakt os allerede nu.

​Tlf.: +45 5362 2362

E-mail: info@murermesterkn.dk

Hurtig og effektiv service

Kvalitetsbevidste murerløsninger

Glade og tilfredse kunder

kontakt os i dag

MODTAG ET UFORPLIGTENDE TILBUD​

Henvendelser besvares inden for 1-3 hverdage.

Kan du ikke lide formularer?

Ring på: 5362 2362

Skriv til: info@murermesterkn.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

er du interesseret?

Hvad koster en murer? 

Hvor meget det koster at få professionel hjælp af en murer som os kan variere meget. Vores priser afhænger blandt andet af, hvilken specifik opgave vi skal hjælpe dig med, hvor omfattende den er, ​og hvad dine unikke ønsker og behov er i forhold til det færdige resultat samt valg af materialer. Derfor udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris på lige netop den opgave, som vi skal udføre for dig.

Du skal bare kontakte os for en indledende snak omkring dit projekt, så finder vi sammen den rette løsning og den rigtige pris. Vi kan varetage mange forskelligartede opgaver inden for murerfaget, og vi gør det altid med fokus på kvalitet og en god dialog, så du får det bedst mulige resultat. 

Kontakt os

Murermester Klint og Nielsen ApS

Flinterupvej 110 4480 Store Fuglede

CVR-nummer: 42269239

Kvalitetsbevidst håndværk og serviceminded rådgivning hos kunderne. Det kendetegner os.

Vi leverer helhjertede løsninger nær Kalundborg, og går aldrig på kompromis med det gode håndværk. For os er kommunikationen mellem kunde og os altafgørende for et smukt resultatat.